Beste leden,

Afgelopen dinsdag zijn er weer nieuwe maatregelen bekend gemaakt. Helaas hebben wij als sportvereniging hier ook mee te maken en hiervan stellen wij jullie graag op de hoogte hoe wij dit gaan oppakken.
 
– Spelende leden ouder dan 18 jaar moeten tijdens de training en wedstrijd een geldige QR code kunnen laten zien. Beschik je hier niet over? Kan je helaas niet toegelaten worden in de zaal!
– Tijdens thuiswedstrijden zal er bij alle spelers ouder dan 18 jaar en publiek gecontroleerd worden op een geldige QR code. Beschik je hier niet over? Dan kunt u helaas niet toegelaten worden in de zaal!
– Vanuit de knappercompetitie wordt aangegeven kom omgekleed naar de zaal, schud elkaar geen handen, geef elkaar na de wedstrijd een applaus vanaf de 3 meter-lijn en ga thuis douchen.
– Voor mensen met een functie op of in de sportaccommodatie geldt de CTB-verplichting niet. Dat betreft o.a. onderhoud professionals, trainers/coaches (ook van de uitclubs), vrijwilligers, etc.
 
Bovenstaande maatregelen zijn ingegaan vanaf zaterdag 6 november.
 
Als bestuur vinden wij het erg vervelend dat wij weer veel van jullie flexibiliteit moeten vragen. Helaas hebben wij te maken met regels vanuit de overheid die wij moeten nastreven en hopen hierbij op ieders begrip. Mochten er naar aanleiding van het bovenstaande vragen zijn, mail of bel gerust met iemand van het bestuur. Wij denken graag met je mee.

Hartelijk dank voor jullie medewerking, namens het bestuur.