Activiteiten

Straten- en maten volleybaltoernooi

In de maand april organiseert VIOS Ruinen het jaarlijkse straten- en maten volleybaltoernooi. Het bestuur en de actiecommissie wordt tijdens dit toernooi ondersteund door hulp van de leden. Een paar weken voordat het toernooi gaat beginnen wordt er geïnventariseerd wie er kunnen helpen.

Er zijn scheidsrechters nodig en een aantal vrijwilligers voor de verkoop van lootjes.

 

Krentenbrodenactie

Iedere 2e zaterdag van de maand november worden er krentenbroden verkocht in Ruinen e.o. om het kassaldo wat aan te vullen en op die manier de contributie laag te kunnen houden. Een aantal weken voor deze actie wordt er aan alle leden gevraagd naar beschikbaarheid. De leden die zich opgegeven hebben voor het “lopen”, worden die zaterdag om 9.30 uur verwacht in de kantine van sporthal “De Marse”. De routes zijn ingedeeld, dus bij opgave wordt er op je gerekend!

Oudjaarstoernooi

Traditioneel wordt op laatste training van het jaar een oudjaarstoernooi georganiseerd. De actiecommissie weet elk jaar wel weer een leuk toernooi op te zetten. Zo hebben we al eens een ‘black-light’-toernooi gehad en ook moesten de leden eens volleyballen met een stuk zwart plastic tussen de beide speelhelften…… Iedereen laat zich altijd graag verrassen op die avond en er is dan ook vaak veel animo!