Stratenvolleybal 2015!

Afgelopen april werd voor de 34e keer het Stratenvolleybaltoernooi georganiseerd. Er waren dit jaar maar liefst 18 teams die zich hadden opgegeven om de strijd met elkaar aan te gaan. De voorrondes bepaalden wie mochten strijden in de zogenaamde “verliezersfinale” en wie uit mochten komen op de ‘grote’ finaleavond.

Op woensdag 22 april mochten de “verliezers” het tegen elkaar opnemen. Na een spannende avond werd de semi-finale (voor de 3e en 4e plek) gespeeld door “Bij vlagen geniaal” en “Hees”. De finale, voor de plekken 1 en 2, werd gespeeld tussen “De Akkers” en “Over de Waand 2”. Na twee sets was de stand gelijk en na een spannende 3e set bleek dat "Over de Waand 2" net iets sterker was. De uitslag uit deze finales is als volgt: 
1. Over de Waand 2;
2. De Akkers; 
3. Bij vlagen geniaal 

OverdeWaand2
“Over de Waand 2” (winnaars verliezerspoule)

Op vrijdag 24 april werden de finalepoules gespeeld in een volle sporthal De Marse. Na een aantal spannende wedstrijden ging de strijd om de 3e plaats tussen “De Priensenije” en de “Spekbraanders”. De “Spekbraanders” bleken na een spannende wedstrijd van maar liefst drie sets de sterkste van de twee.

Spekbraanders  
Spekbraanders (3e plaats)        

Priensenije
De Priensenije (4e plaats)

Gelijktijdig werd de grote finale gespeeld. Deze wedstrijd ging tussen “Stoffer en Blik” en “Kom maar op”. "Kom maar op" kon hun positie van vorig jaar niet prolongeren, de wedstrijd werd na twee ongelofelijk spannende sets nipt gewonnen door “Stoffer en Blik”. Zij namen de wisselbeker over van "Kom maar op".

StofferenBlik
Stoffer en Blik (1e plaats)

KomMaarOp
Kom maar op (2e plaats)                      

VIOS Ruinen blikt terug op een goed verlopen toernooi en kijkt alweer uit naar de 35e edititie! Bij worden de sponsoren en deelnemende teams bedankt en wij hopen jullie volgend jaar weer te zien!
Stratenvolleybal!

Dames en heren,

Inmiddels is het alweer februari en we gaan mooi 2015 in.. Dit betekent dat het ook zo weer april is, de maand dat ons jaarlijke stratenvolleybal toernooi wordt gehouden!
De Actiecommissie is alweer druk bezig met de voorbereidingen om ook dit jaar alles weer goed te kunnen laten verlopen.

Teams: opgave dient vóór 25 februari a.s. bij de Actiecommissie bekend te zijn. Dus wacht niet, benader je vrienden, vriendinnen, kennissen, buren, collega's of wie dan ook en geef je op met een leuk team! 

Sponsoren: we hopen dat we ook dit jaar weer op jullie kunnen rekenen! Verdere informatie ontvangen jullie spoedig en net als andere jaren zal er een bezoek door één van onze leden aan u worden gebracht.

Klik hier voor de poster waarop alle informatie, met betrekking tot opgave, data en contactgegevens, staat vermeldt.

We rekenen op jullie!

Tassen meisjes C

De VIOS Meisjes C hebben maandag 26 januari eindelijk hun nieuwe tassen in ontvangst mogen nemen! Ze zijn er zeer blij mee :) 
Zet hem op ladies!

tassen meisjes C

Standen Knappercompetitie

Dames en heren,

Sinds kort is het mogelijk om via internet de standen van de "Knapper" volleybalcompetitie in te zien! Op de site is tevens aanvullende informatie met betrekking tot de competitie en de deelnemende teams te vinden. Klik hier om direct een kijkje te nemen!

Overgang van 2014 naar volleybaljaar 2015!

In verband met het jaarlijkse kerstzaalvoetbal-toernooi vervallen de trainingen in de laatste periode van dit jaar. Op maandag 5 januari 2015 beginnen we weer vol goede moed met de trainingen. Deze eerste training zal tevens worden verzorgt door de Actiecommissie in het kader van het 'Nieuwjaarstoernooi'.

Wij hopen jullie dan graag te zien om er samen een gezellige en sportieve avond van te maken!

Voor nu eerst hele goede feestdagen en een spetterende jaarwisseling gewenst!

Tot volgend jaar!